lørdag 13. september 2014

Resultater Elveløpet - 10km

Før start

Det var med blandede følelser jeg sto på startstreken - var ikke så motivert som foran Drammensmaraton for 6 dager siden, og kroppen virket ikke helt pigg. Løpet var 2 runder på 5km, og etter første runde hadde jeg tvil om jeg skulle fullføre. Jeg startet igjen litt for hardt, noe jeg fikk igjen på begynnelsen av 2.runde.

Men så etter å ha slakket farten mellom 6-8 kilometer, kunne jeg gi på litt igjen - og kom i mål på 01:00:49. Løpet var 10,22km langt, så tiden på eksakt 10km ble 00:59:17. Den offisielle tiden min ble 1:00:56 på grunn av at tiden ble registrert da startskuddet gikk, og ikke da jeg passerte startstreken (jeg legger meg alltid bakerst i startkøen).

Da jeg sjekket resultatlista på EQtiming, fant jeg ikke meg selv blant kvinnene, men jeg lå på lista for mennene (!), så jeg måtte regne ut plasseringen selv.

Jeg var veldig fornøyd med løpet, hadde ikke trodd jeg ville greie nesten like god tid som på Drammensmaraton - bare 12 sekunder senere. Snakk om jevne løp!

Tusen takk til heia-gjengen - dere fortjener en kjempeklem - Torunn, Tina og Kenneth:-)
Takk også til alle iblant publikum som heiet oss gjennom løypa i Drammen i dag i strålende solskinn:-)