torsdag 5. februar 2015

Ny GPS-klokke

Min Polar RC3 GPS-klokke har streiket - pulsdelen funker, men GPS-funksjonen har sluttet å virke. Derfor har jeg kjøpt meg ny GPS-klokke - Garmin Forerunner 10 - pris 949,- på CDON.COM.

Garmin Forerunner 10
INFO
Stilig, enkel GPS-enhet registrerer hver eneste kilometer
  • Måler avstand, tempo og kalorier
  • Start løpeturen med et enkelt trykk
  • Identifiserer personlige rekorder
  • Virtual Pacer™ sammenligner gjeldende tempo med målet
  • Planlegg, se gjennom og del løpeturer på Garmin Connect™

Ta vare på turen! Registrer hver eneste kilometer med nye Forerunner 10, Garmins enkleste treningsklokke med GPS. Den måler nøyaktig hvor langt og hvor fort du har gått / løpt, og kaloriene du har forbrent. I tillegg holder den deg motivert ved å identifisere personlige rekorder og sammenligne gjeldende tempo med målet ditt ved hjelp av funksjonen Virtual Pacer™. Når turen er over, kan du laste opp informasjon til webområdet Garmin Connect™ og se kartutsnitt, få flere detaljer om hver kilometer og dele det hele med vennene dine – helt kostnadsfritt. Dagens tur er morgendagens motivasjon.

Forerunner 10-enheten er så enkel å bruke at du kan starte turen med ett enkelt trykk. Under turen kan du se tid og avstand tydelig på én skjerm, kalorier og tempo på en annen. Du kan også tilpasse innstillingene slik at skjermen viser tempo og avstand på samme skjerm.

Hittil er dette vår letteste og mest behagelige klokke, og den er tilgjengelig i de sporty fargene grønn, rosa eller svart med røde detaljer. Den svarte og røde modellen har litt større overflate og bredere armbånd. Alle modeller kan brukes som en vanlig klokke, slik at løpekompisen din alltid er tilgjengelig.

Under turen sender Forerunner 10-enheten automatiske varsler når du fullfører hver kilometer, der den gir deg et vennlig pip og viser tiden for den siste kilometeren på skjermen. Når du fullfører turen og lagrer den, ser du et sammendrag over resultatet, blant annet total tid, avstand, gjennomsnittstempo og kalorier. Klokken sier til og med fra når du slår en personlig rekord, som raskeste kilometer eller lengste tur til dags dato.

For løpere som vil ha litt mer, har Forerunner 10-enheten et par enkle treningsfunksjoner – som Virtual Pacer™, som sammenligner gjeldende løpstempo med målet ditt. Den har også en løpe/gå-funksjon som er nyttig hvis du nettopp har begynt eller løpeplanen din inneholder gåpauser.

Hvis du er koblet til Mac eller PC, kan du enkelt laste opp turene til Garmin Connect™ for å se de på et kart, få flere detaljer om hver kilometer og dele det hele med vennene dine – helt kostnadsfritt. Du blir enda mer motivert når du ser hvor mange kilometer turen har vært ved hjelp av Garmin Connect, og du går tilbake og ser forbedringene siden forrige uke, forrige måned eller i fjor.