mandag 5. juni 2017

Tidlig løpetur 2.pinsedag

Jeg våknet 04:00 i dag, og fikk ikke sove igjen. Jeg skulle ri ved 12-tida, men begynte å kjede meg så fælt - så jeg tok på meg løpetøyet og tok beina fatt på morgenen. Det var strålende sol og nesten ingen biler eller folk på veien. Pusten var grei hele veien, men kjente jeg var sliten i beina. Er ikke helt i form om dagen - etter at jeg tok av gipsen på hånda mi har jeg hatt ganske vondt. Jeg begynner å lure på om kirurgen ikke bare fikk kuttet over en sene, men også noen nerver. Jeg er fremdeles hoven i hånda, og greier ikke bøye særlig med tommelen.





Godt å få av gipsen, men har mer smerter


Trening siste 5 dager



søndag 14. mai 2017

Bedre bein - og på slanker'n

Tok en løpetur rundt bruene i dag, og merket ikke noe sviing i leggmuskulaturen i dag. Det har vært bra å ta et par dager fri altså👍
Kondisjonen har ikke blitt stort bedre enda, og en 4 km's løpetur på rundt 7:40 min/km er mer enn nok nå for tida. Jeg får være tålmodig og unngå å rushe dette for fort sånn at jeg blir overbelastet igjen.




 Jeg har tenkt å gå ned 10 kg. Da jeg kom i overgangsalderen høsten 2015, begynte jeg sakte men sikkert å dra på meg flere kilo. For ei uke siden bestemte jeg meg for at nå er det nok - her må det trenes og slankes. Jeg skal greie meg på 1200 kalorier pr dag, da skal jeg forhåpentligvis gå ned 1 kg i uka. Bruker Myfitnesspal for å logge matinntak og synkroniserer den med min Polar M400 gps-klokke.

Knekkebrød, omelett, tomater og honningmelon til lunsj

Kalorier inntatt siste uke (ble litt vin i helga he he)









lørdag 13. mai 2017

Ny løpetights

Har shoppa litt igjen - løpetights på Sportamore til 239,-



Siste to uker....

Det går sakte framover. Må være forsiktig sånn at jeg ikke får en overbelastning. Det er vanskelig å ta det rolig når jeg har så lyst til å løpe😋Her er iallfall oversikt over de siste to ukene.


tirsdag 9. mai 2017

Som å starte på nytt....

Når man har hatt et opphold på løpinga på ca 1 år, så blir det som å starte på nytt igjen. Jeg kan nå løpe 4 km med en fart på 7:30 minutter pr km, mot da jeg var i god løpeform greide jeg å løpe 10 km med en fart på 5:56 minutter pr km. Eller en halvmaraton med farten 6:42.

Tok som nevnt i går en gåtur med bikkjene på morgenen, og prøvde meg på en løpetur på kvelden - men lår- og leggmuskler svei såpass at det var for vondt å løpe, så det ble bare en gåtur. Så jeg må være obs på overbelastning nå👀 La meg med kompresjonsstrømper i natt👍

Fridag i dag!


mandag 8. mai 2017

Tidlig ute med bikkjene

I dag var jeg ute litt over 8 om morran, tok med bikkjene på tur rundt bruene. Det var sol, men ganske frisk vind langs elva. Jeg var spent på om bikkjene ville gå over den gamle Mjøndalsbrua, og den som var mest skeptisk var faktisk Foxy (Chessie er jo desidert den mest pysete og redde av dem, men hun gikk ganske modig over hun), måtte tilogmed bære henne litt.






søndag 7. mai 2017

Tungt i dag...

Var litt tungt i både beina og kroppen i dag, men fikk da løpt litt i dag også🏃



fredag 5. mai 2017

Første løpetur etter operasjon

Ah, i dag tidlig klokka 9:00 tok jeg på meg løpeskoa og tok en 4 km rolig joggetur langs Drammenselva. Jeg har nå vært inaktiv i 3 uker pga operasjonen, og nå var det virkelig deilig å bruke kroppen igjen👌🏃



Baksida av min personlige løpetrøye

Forsida



tirsdag 2. mai 2017

Hel gips

I dag er det 2 uker siden operasjonen i hånda, så i dag ble stingene tatt og jeg fikk rundgips. Håper nå å komme skikkelig i gang med løpinga snart😊

7 sting ble tatt

Hel gips


torsdag 27. april 2017

Litt bedre

Jeg ringte legen min og fikk resept på paralgin forte for to dager siden, og det tar toppen av smertene i hånda heldigvis. Har også fått time for fjerning av sting 2.mai. Da skal jeg også få hel gips, som jeg skal ha på i 4 uker.

...og slik går no dagan...

tirsdag 25. april 2017

Frustrert og kiropraktor!

Jeg er så frustrert!!! Hånda blir ikke bedre, har vondt hele tida og den f.... paracet'en er jo bare tull! Var hos kiropraktoren min i dag. Greier nesten ikke kjøre bil heller - greit med automat, men vanskelig likevel med bare en arm som funker! Kiropraktoren kjente såvidt på ryggen min og sa; "Ja, her kjenner jeg mye frustrasjon!" Flott! Tilogmed ryggen min merker at jeg er drittlei av smerter og det at jeg ikke greier å gjøre noe! I tillegg har jeg adhd!!!! Shit!

Om ikke annet så var det godt å få ut litt gørr....

Jeg har fått midlertidig kun en gipsskinne, og da måtte jeg jo selvsagt ta den av for å se hvordan det så ut under den. Skal få hel gips om ei uke. Jippi😩





Dagens høydepunkt - kjøpt meg svart bandasje



mandag 24. april 2017

Operasjon

18.april ble jeg operert pga artrose i tommelen. Må gå med gips i 6 uker. Ei uke har gått siden operasjonen og jeg føler meg elendig. Greier ikke selv de enkleste ting, som å kle på meg selv og sette en strikk i håret. Kirurgen ordnet ikke bare slitasjen i tommelen - han fikk kuttet av EPL-senen også, noe som betyr at jeg ikke greier å rette ut tommelen, samt at jeg fremdeles har tildels sterke smerter.

EPL-senen ble kuttet over

 Jeg både løper og rir - ridningen må jeg vente 2 måneder med, mens løpingen kan jeg starte med igjen når som helst. Jeg blir gærn av å bare sitte og ligge i sofaen å se på Netflix, så når jeg greier å få på meg løpeskoa igjen så skal jeg bli glad!!

Fremdeles blå på fingrene

tirsdag 28. mars 2017

Eikerløypa

Tok med bikkjene til Eiker løypa i dag. Jeg har litt vonde legger og lår nå - blitt litt for mye for kroppen på kort tid... Ridning på fredag, løping på lørdag, topptur på søndag, ridning i går..... Men nydelig sommervær - det var det:-)

Eikerløypa mellom Solbergmoen og Drammen

Klar for en fin tur

Chessie

En pause i sola med snus og kaffe

Foxy

Vakker natur

mandag 27. mars 2017

Tur til Knabben

I går gikk jeg en tur til Knabben med bikkjene. Nydelig utsikt over Drammen og Eiker😀

Herlig å være oppe!


Flott utsikt over Nedre Eiker og Drammen

søndag 26. mars 2017

Endelig på med løpeskoa igjen - etter 1 år!

Jeg har nå hatt en lang periode der jeg kun har drevet med hest og ridning i 1 år. Jeg mistet noe av motivasjonen, og la løpeskoa på hylla for en stund.

Her en dag fikk jeg imidlertid endelig motivasjonen tilbake, og den ble ikke mindre da jeg etter 1 års pause greide å løpe sammenhengende i 4 km! Da var det gjort - I'm back!!!