onsdag 5. september 2018

Første løpetur etter søndagens løp

Fikk lyst til å ta en langtur i dag tidlig, og tok det veldig rolig de første 6 km. Hadde tenkt å ta det rolig de neste 6 også, men greide som vanlig ikke å la være å teste formen. Det ble derfor tungt siste 2 km, men det ble da iallfall 12 km i dag😊

Må forresten være litt forsiktig framover, for har nok fått en betennelsesreaksjon i muskel/sene-festet særlig på høyre hofte. Jeg har begynt med yoga igjen, noe som er en fordel. Jeg må variere treningen litt, og det å veksle mellom løping, ridning og yoga er nok en god idè.

Fra løpeturen i dag




søndag 2. september 2018

Drammensmaraton 2018 - 5 km

Klar for løp

Mitt mål med dette løpet er egentlig å ta det som en tempo-trening. Jeg er ikke i god nok form til å få noen særlig bra tid, men håper jeg kan greie en fart på 6:15 min/km. Jeg konkurrerer alltid med meg selv og ingen andre. Så lenge jeg løper raskere enn på trening i år så er jeg fornøyd👌

På morgenen i dag hadde jeg en del sommerfugler i magen, men da jeg kjørte til Drammen hadde sommerfuglene flydd sin vei for i dag. Jeg hentet startnummeret rundt 9:45, og satte meg ned på Bragernes Torg for å lese løpsavisa, sjekke mobilen og ellers nyte det flotte været.

Egentlig skulle jeg bare kose meg de 5 kilometrene, men konkurranseinstinktet tok over. Jeg startet ganske hardt, og var litt redd underveis for at det ville straffe seg. Det ble et tøft løp, men jeg holdt helt inn til mål og løp i ganske jevn fart hele veien. Jeg ble meget fornøyd med tiden, jeg hadde på forhånd håpet på 31:30, og kom i mål på 30:31.

Jeg gjorde som jeg alltid pleier når jeg stiller til start i løp - jeg stilte meg langt bakerst. Der er mest behagelig i starten, for da kan jeg bare finne rytmen og ikke bli stresset av for rask fart rundt meg.
Når det er sagt så kan jeg nok jobbe litt mer med selvtilliten min fremover, for jeg tror jeg løp forbi 10-15 løpere underveis, og de forble bak meg hele løpet. Så neste gang kan jeg nok stille meg sånn midt i mengden før start.


Fornøyd med egen innsats


Løypekart 5 km





lørdag 1. september 2018

Så klar som jeg kan bli - dagen før løpet i Drammen

Jeg gleder meg. Neglene er lakka og sekken er pakka👌
Jeg skal sørge for en god natts søvn og en god frokost i morra tidlig. Jeg skal stå opp klokka 7:00, og så kjører jeg til Drammen 9:30.

Kanskje vi ses?