torsdag 27. april 2017

Litt bedre

Jeg ringte legen min og fikk resept på paralgin forte for to dager siden, og det tar toppen av smertene i hånda heldigvis. Har også fått time for fjerning av sting 2.mai. Da skal jeg også få hel gips, som jeg skal ha på i 4 uker.

...og slik går no dagan...

tirsdag 25. april 2017

Frustrert og kiropraktor!

Jeg er så frustrert!!! Hånda blir ikke bedre, har vondt hele tida og den f.... paracet'en er jo bare tull! Var hos kiropraktoren min i dag. Greier nesten ikke kjøre bil heller - greit med automat, men vanskelig likevel med bare en arm som funker! Kiropraktoren kjente såvidt på ryggen min og sa; "Ja, her kjenner jeg mye frustrasjon!" Flott! Tilogmed ryggen min merker at jeg er drittlei av smerter og det at jeg ikke greier å gjøre noe! I tillegg har jeg adhd!!!! Shit!

Om ikke annet så var det godt å få ut litt gørr....

Jeg har fått midlertidig kun en gipsskinne, og da måtte jeg jo selvsagt ta den av for å se hvordan det så ut under den. Skal få hel gips om ei uke. Jippi😩





Dagens høydepunkt - kjøpt meg svart bandasje



mandag 24. april 2017

Operasjon

18.april ble jeg operert pga artrose i tommelen. Må gå med gips i 6 uker. Ei uke har gått siden operasjonen og jeg føler meg elendig. Greier ikke selv de enkleste ting, som å kle på meg selv og sette en strikk i håret. Kirurgen ordnet ikke bare slitasjen i tommelen - han fikk kuttet av EPL-senen også, noe som betyr at jeg ikke greier å rette ut tommelen, samt at jeg fremdeles har tildels sterke smerter.

EPL-senen ble kuttet over

 Jeg både løper og rir - ridningen må jeg vente 2 måneder med, mens løpingen kan jeg starte med igjen når som helst. Jeg blir gærn av å bare sitte og ligge i sofaen å se på Netflix, så når jeg greier å få på meg løpeskoa igjen så skal jeg bli glad!!

Fremdeles blå på fingrene