tirsdag 18. november 2014

To dager på rad!!

Wow - en liten løpetur i dag også! Dette lover bra!


-DAGENS LØPETUR
Tid Km Fart min/km Puls
00:28:00 4 7:00 155

mandag 17. november 2014

Morgenløping til apoteket


Skulle en tur på apoteket i dag, så da løp jeg likegodt en tur over til Mjøndalen. Da jeg kom dit var det stengt - klokka var bare kvart på 9! Gad ikke vente til 9, så da løp jeg hjem igjen. Fikk meg en løpetur, men medisinene får jeg hente i morra:-)

DAGENS LØPETUR
Tid
Km
Fart min/km
Puls
00:25:31
4,0
6:22
161

lørdag 15. november 2014

Trenden for tida...

Det ser ut som om det kun blir EN løpetur i uka nå for tida... Det er for lite, men samtidig holder jeg iallfall kondisen så noenlunde i sjakk. Hadde en løpetur for 4 dager siden - en 4 kilometers tur bare, men merket at jeg er litt ute av form. Jaja, det er ikke akkurat løpesesong heller, og når jeg i tillegg har blitt bitt av strikkedilla så....

Men altså - jeg har tenkt å løpe hvertfall 2 dager i uka gjennom vinteren, for mosjonsløpene starter allerede i mars/april. Må bare komme meg gjennom denne "giddalaus-perioden" først.....

Tøffelsokker ROSA

Tøffelsokker GRØNNE & BLÅ

onsdag 5. november 2014

Endelig opp av sofaen!!

Ahh, endelig kom jeg meg opp av sofaen og fikk tatt med meg bikkjene og løpeskoa og løp til skogs! Har hatt et stort anfall av motivasjons-brist og daffhet, som jeg håper jeg nå er frisk av.

En flott tur på skauen i dag, gikk opp til Eikerløypa eller 800-metern (stier og skogsvei fra Sollia ved Solbergmoen til Aronsløypa i Drammen, totalt 5,7km en vei), og snudde ved parkeringsplassen i Solbergveien i Solbergelva - en tur på 7km tilsammen. Løp ca halve distansen, og jeg ble overrasket over at kondisen og beina fungerte såpass bra som de gjorde etter nesten 3 uker liggende på sofaen! Bedre form enn bikkjene mine var jeg også!

800-metern/Eikerløypa